«

»

febr 02

Bejegyzés nyomtatása

Még pontosabb számok az eddigiekről – és azóta újabb sikeres tréning ért véget

A „SZMÖRE” 2013. évi eredményeit számba vevő múltkori cikk megjelenése óta további, még konkrétabb adatokkal bővült az összesítés. Az abban foglaltak szerint a projektbe tavaly 63 áldozatot, a tréningekbe 70 szakembert, a rendezvényekbe összesen több mint ezer embert sikerült bevonni. 

IMG_7244Idén a “SZMÖRE” munkatársai szeretnék jelentősen még tovább növelni ezeket a számokat. A folytatódó programok és képzések sorában február 1-jén máris újabb tréning fejeződött be. Sellyén a Kiss Géza Általános Iskola és Zenei Alapfokú Művészeti Iskola adott otthont a háromalkalmas, „Agressziókezelés kommunikációval” című képzésnek, amellyel a résztvevők bővíthették az elméleti kommunikációs tudásukat, valamint gyakorlati, tárgyalástechnikai jártasságot is szerezhettek. A tréning a résztvevők elmondása szerint érdekes, tartalmas és hasznos volt, így okkal bízhatnak abban, hogy a továbbiakban a korábbinál jóval hatékonyabban tudják majd megelőzni, illetve megoldani a munkájuk során adódó konfliktusokat.

Az adott cikk linkje: http://www.szmore.hu/2014/02/meg-pontosabb-szamok-az-eddigiekrol-es-azota-ujabb-sikeres-trening-ert-veget/

Vélemény, hozzászólás?