«

»

aug 24

Bejegyzés nyomtatása

Szülőknek egyazon napon három helyszínen is

Augusztus 21-e a „SZMÖRE” projektben a Fiatal – Szülői Klubokról szólt: egy napon belül három helyszínen is hasznos tanácsokat hallgathatott meg a mindenütt szépszámú közönség. 

Amint az ismert, a Fiatal – Szülői Klubok olyan foglalkozásokat jelentenek, melyeken a projekt szakértő munkatársai a veszélyeztetett fiatalok szüleit tájékoztatják, készítik fel arra vonatkozóan, hogyan tudják megelőzni gyermekeik áldozattá válását. A témák sorában szerepel a többi közt az apai-anyai felelősség kérdése, a káros és jogellenes internetes tartalmak felismerése, az azok elleni szűrőrendszer használata is.

IMG_19662014. augusztus 21-én a „SZMÖRE” részéről Pápai Balázsné rendőr őrnagy, a megyei rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési osztályának munkatársa várta az érdeklődőket az Ormánság három falujában is. Előbb Kisasszonyfán, majd Magyarmecskén, végül Magyartelken osztott meg számos hasznos információt a hallgatósággal. Mindhárom helyszínen sokan (volt, ahol 27-en!) voltak kíváncsiak az előadásra, így ezek a szülők már bizonyosan felkészültebben tudnak megelőzni, illetve kezelni olyan veszélyhelyzeteket, amelyek a gyermekeikre leselkednek.

 

Az adott cikk linkje: http://www.szmore.hu/2014/08/szuloknek-egyazon-napon-harom-helyszinen-is/

Vélemény, hozzászólás?